Tulip Inn de Valk Franeker beschikt over vijf geheel vernieuwde zalen voor elke vergadering of bijeenkomst. De zalen kunnen worden gecombineerd tot een grotere zaalruimte met een maximale capaciteit van 300 gasten. De royale banken en heerlijke fauteuils in onze lounge nodigen uit tot een aperitief of digestief. Het restaurant met serre ligt op de eerste verdieping met een leuk uitzicht.

Voor meerdaagse evenementen beschikt ons hotel over 42 hotelkamers. Er zijn drie kamertypen; Comfort, Deluxe en Superior. Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken, onder andere koffie/theefaciliteiten en gratis internet. De menukaart van het restaurant verandert elk seizoen en alle gerechten op de menukaart gaan vergezeld van een wijntip. De wijn is met zorg bij de gerechten gekozen, in samenwerking met een vinoloog van onze wijnleverancier.

ZAALFACILITEITEN

  • Gratis draadloos internet
  • Telefoonaansluiting aanwezig
  • 3 zalen met toegang naar lounge terras
  • Rustig gelegen
  • Voorzien van daglicht

Vergaderen in een bijzonder ambiance met een Fries tintje.

Tulip Inn De Valk Franeker ligt aan de Elfstedentocht-route en op loopafstand van het centrum van het oude academiestadje Franeker en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A31.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hertog van Saxenlaan 78 8802 PP Franeker

GPS:

53.1953134, 5.5419954999999845

Telefoon: