Een onvergetelijk trouwfeest in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

Een trouwdag is een bijzondere dag en daar hoort een bijzonder feest bij. Bij de Smockelaer kunt u uw trouwfeest vieren in één van de bijzondere feestlocaties. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is, want op uw trouwdag draait immers alles om het bruidspaar. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Vergeet onze chefkok niet!

Onze chefkok denkt graag met u mee, want op gebied van lekkernijen is hij absoluut een expert! Of u nu wenst te beginnen met een bruidstaart met een glaasje champagne, of liever een hapje en een drankje gebruikt, het is allemaal mogelijk. Wat betreft een diner kunt u alle kanten op. Onze chefkok maakt met liefde een heerlijk meergangen menu voor u, of een uitgebreid buffet zodat iedereen kan eten wat hij of zij wil. Wat u ook wenst, onze chefkok weet er een onvergetelijke smakelijke dag van te maken!

“U zou het in deze omgeving misschien niet onmiddellijk verwachten, maar ik durf zonder meer te stellen dat wij hier een top-kok aan het werk hebben. Wat hij niet allemaal voor elkaar krijgt! Alles wat door zijn handen gaat is even vakkundig bereid. Dat zeg ik niet alleen, maar dat blijkt ook steeds weer uit de reacties van onze gasten.” aldus eigenaar Maurice Loo.

De Smockelaer heeft diverse zalen, dus of u nu met een select gezelschap uw bruiloft wilt vieren of het liever groots aanpakt, bij ons kunt u alle kanten op! Het Vakwerkhuys is een prachtige locatie met een romantische setting, maar wilt u eens wat anders denk dan aan Café Modern net over de grens in België. Café Modern beschikt over de bijzondere feestlocatie Patria met dansvloer, podium en een geweldige akoestiek voor een spetterend feest.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Givelderweg 2 6276 PB Slenaken

GPS:

50.77156493984429, 5.880465525838076