De Arendshoeve “the Garden of Amsterdam” is een romantische en groene trouwlocatie; een prachtige plek voor een bijzondere bruiloft.
“The Garden of Amsterdam” is door haar overdaad aan bijzondere kamerplanten uniek en verrassend. Een plafond vol bloemen en hangende planten; vijvers met Koi karpers en een schildpad; talloze lichtjes en kaarsjes; omgeven door groen en weelderige planten; het geheel is betoverend en draagt bij aan een idyllische locatie voor een bruiloft. Het grootste deel van de kamerplanten komt uit de eigen, naastgelegen kwekerij.
“The Garden of Amsterdam” kan flexibel worden ingedeeld. Zo kunnen er voor een ceremonie, receptie, diner en/of feest verschillende ruimtes gecreëerd worden. Afhankelijk van uw gastenaantal worden deze precies op maat gemaakt door middel van verplaatsbare plantenwanden. Voor elk gezelschap kan daardoor een intieme sfeer gecreëerd worden. De locatie biedt ruimte aan maximaal 1000 gasten.
De Arendshoeve “the Garden of Amsterdam” is een officiële trouwlocatie. Elk onderdeel van uw bruiloft kan daardoor op dezelfde locatie plaatsvinden en u kunt elkaar het ja-woord geven onder een prieel van echte bloemen, met uw voeten in het gras of in een oude watersilo.
Er wordt samengewerkt met externe cateraars waardoor de keuze van hapjes en/of diner volledig naar wens is in te vullen.
De Arendshoeve “the Garden of Amsterdam” ligt vlak bij Amsterdam en is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en zelfs per boot. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
Als u meer wilt weten over de Arendshoeve “the Garden of Amsterdam” en over de mogelijkheden die er zijn, neem dan gerust contact op.

Aantal zalen
Het aantal zalen is variabel. Wij maken zalen op maat m.b.v. planten om de ruimte af te scheiden.
De locatie is daardoor geheel naar de wens in te delen en de zalen kunnen worden aangepast op basis van het aantal gasten.

Minimum en maximum aantal personen
Minimaal 10 gasten, maximaal 1000 gasten.