Trouwen tussen de koeien

Midden in de groene oase van Noordoost Twente ligt Erfgoed Bossem, een eeuwenoud boerenerf waar jullie op heel persoonlijke wijze en in landelijke sfeer JA tegen elkaar kunnen zeggen. Van ceremonie tot feestelijk diner hebben we de ervaring in huis om er iets bijzonders van te maken.

Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie in het weiland of op de Hooizolder, een buitendiner vanaf onze Oklahoma smoker of intiem voor de haard met culinaire pareltjes van lokale streekproducten. En natuurlijk kunnen jullie met z’n allen blijven logeren om ’s ochtends samen na te genieten bij een kakelvers ontbijt.

 

Ceremonie, diner en dansen

Als jullie trouwen op Erfgoed Bossem zijn er – afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden – tal van mogelijkheden voor de ceremonie, een receptie, mooi diner en gezellig feest. Buiten bevinden zich prachtige plekjes: op het boerenterras, onder de walnotenbomen of in het weiland. Binnen in de oude Saksische boerderij vinden jullie de deel (de voormalige koeienstal), de authentieke Veurkamer, het ProefLokaal en de Hooizolder.

 

Culinaire verwennerij

Op jullie trouwdag verwennen we het bruidspaar en jullie gasten graag met puur en (h)eerlijk eten. De basis van onze boerenkeuken staat in het weiland of op stal: dat is onze unieke kudde Brandrode Runderen. Zeldzaam lekker en biologisch. Voor alle culinaire verzorging, kiezen we zoveel mogelijk voor mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.

 

Origineel overnachten

De diverse logeeraccommodaties van Erfgoed Bossem zijn origineel en verrassend verzorgd:

  • => In het voorjaar en de zomer kunnen jullie verblijven in de familie- en twinlodgetenten: back to nature, maar wel van alle gemakken voorzien (in de houten badtobbe passen jullie met z’n tweeën!)
  • => Ruime boerderijkamers in landelijke sfeer: enkele zijn voorzien van een tweepersoons stoomcabine
  • => Luxe Koestersuites in de boerderij, geïnspireerd op de natuur en voorzien van regendouche met sunshower
  • => De Sterrenkubussen zijn knusse houten huisjes voor twee, midden in het groen. Het riante bed bevindt zich vlak onder een transparante koepel. Super romantisch!

 

Spreekt trouwen tussen de koeien jullie aan? Het Bossem team staat klaar om er helemaal jullie dag van te maken!

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-