Midden in deze VOC-stad ligt een bijzonder en klassiek hotel, Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce. Dit hotel is het oudste van Zeeland. Voor een onbezorgd verblijf na uw zakelijke bijeenkomsten biedt Hotel-Restaurant Du Commerce u alle faciliteiten. U kunt de dag afsluiten met een heerlijk diner in het uitstekende restaurant.

Alle kamers van het hotel zijn authentiek en passen bij de grandeur van het hotel. U overnacht in een comfortabele kamer welke is voorzien van een comfortabel bed, badkamer en televisie. Na een drukke dag kunt u een heerlijke wandeling maken door het historische centrum van Middelburg. Zo komt u goed tot rust en kunt u de volgende dag weer een productieve bijdrage leveren.

Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen ze aan de hedendaagse vergadereisen. De gastronomische vaardigheden van de witte brigade en de sympathieke en efficiënte medewerkers maken Hotel-Restaurant Du Commerce tot een ideale partner voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Loskade 1 4331 HV Middelburg

GPS:

51.4964537, 3.6174028000000362

Telephone: