HEMELSBLAUW IS HET NIEUWE MULTIFUNCTIONELE ZALENCENTRUM VAN HONSELERSDIJK ÉN WESTLAND.

Hemelsblauw is het nieuwe multifunctionele zalencentrum van Honselersdijk én Westland. Modern en vooruitstrevend, net als vóór de grote verbouwing, toen de naam nog Rehoboth Zalencentrum luidde. Dit centrum bestond al sinds de jaren 50 en was de thuishaven van de Gereformeerde Kerk in Honselersdijk. In 2011 fuseerde de Gereformeerde Kerk met de Hervormde Gemeente Honselersdijk tot de Protestantse Gemeente Honselersdijk. Daarmee werd Rehoboth het zalencentrum van de nieuwe fusiegemeente. Ook toen al een begrip in Westland.

Rijke historie

Wij zijn trots op onze rijke historie. Net als op de ingrijpende verbouwing die het centrum in 2016 heeft ondergaan. De frisse nieuwe inrichting, de prachtige blauwe kleur en de bijbehorende naam, maken Hemelsblauw tot een uniek multifunctioneel centrum dat middenin de moderne Westlandse maatschappij staat. Enerzijds sociaal-maatschappelijk en cultureel, anderzijds als zakelijke eventlocatie. Uniek door uitstraling en ligging. Letterlijk en figuurlijk voor iedereen bereikbaar.

Voor al uw events

Hemelsblauw ontvangt de meest uiteenlopende partijen. Muziek- en dansverenigingen, kerkelijke organisaties, particuliere (familie-)gezelschappen, zakelijke en overheidsinstanties. Wij staan open voor alle denkbare events, van 10 tot 400 personen. Feesten, vergaderingen, beurzen, seminars, exposities, concerten, bruiloften en rouwdiensten; Hemelsblauw zet de deur voor iedereen open. De ruimtes zijn comfortabel en de arrangementen op maat gesneden. U kunt gebruik maken van de professionele geluids- en lichtapparatuur, verschillende buffetten of zelfs een complete professionele catering.

Ons professionele team

Het team achter Hemelsblauw bestaat uit een professioneel beheerder, bijgestaan door een groep zeer gemotiveerde vrijwilligers. Deze mensen zorgen ervoor dat uw event op rolletjes loopt en aan al uw verwachtingen voldoet. Hemelsblauw is zes dagen per week te reserveren. Op zondag hebben kerk-gerelateerde activiteiten voorrang.

Honselersdijk

Opening Hours

Monday

08.30 uur tot 00.00 uur

Tuesday

08.30 uur tot 00.00 uur

Wednesday

08.30 uur tot 00.00 uur

Thursday

08.30 uur tot 00.00 uur

Friday

08.30 uur tot 00.00 uur

Saturday

08.30 uur tot 00.00 uur

Sunday

08.30 uur tot 00.00 uur

Op zondag hebben kerk-gerelateerde activiteiten voorrang.