Het Rijk van de Keizer is in 1996 gestart in de Amsterdamse Jordaan.Vanuit een kraakpand organiseerde oprichter John Hannema avonden waarin eten en theatrale elementen werden gecombineerd. Al gauw kreeg hij de naam: gastronomisch artiest.

Drie jaar later werd het in de Jordaan te krap en verhuisde hij naar kunstenaarsterrein 1800 Roeden, de plek waar wij vandaag de dag nog steeds zitten. Nu is het een vergader-, feest- en trouwlocatie met een aanzienlijke capaciteit: diners tot 200 personen, kookworkshops van 12 tot 50 personen. Voor grote bijeenkomsten geldt een zaalcapaciteit van maximaal 300 (binnen) en/of 400 personen (binnen en buiten).

het Rijk van de Keizer is een bruisende en creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, Cantina, catering en kookworkshops; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven

Trouwen bij het Rijk van de Keizer is niet in één woord te omschrijven. Deze romantische en eigenzinnige trouwlocatie ligt verscholen in het groen van Amsterdam. 

Geef elkaar het ja-woord in trouwzaal E (het rustieke houten wachtershuis) of in trouwzaal F (het 19e eeuwse industriële gebouw). Buiten trouwen kan ook; in het Amfitheater, de moestuin of op de binnenplaats. Elke locatie heeft een unieke atmosfeer.             

We hebben al heel wat trouwgeluk gezien; van ingetogen tot uitbundig en extravagant. Wil je op blote voeten trouwen in onze moestuin, dansen rond het open vuur, of je wanen in 1001 nacht? 

Laat je wensen spreken en wij denken graag met je mee. 

Officiele trouwlocatie

Als huis der gemeente kun je hier officieel trouwen. Binnen en buiten. Zelfs met je eigen – voor één dag benoemde – BABS. Dit kan jullie ceremonie nog persoonlijker maken.

Opening Hours

Monday

09.00 - 17.30 uur.

Tuesday

09.00 - 17.30 uur.

Wednesday

09.00 - 17.30 uur.

Thursday

09.00 - 17.30 uur.

Friday

09.00 - 17.30 uur.

Saturday

-

Sunday

-

Wij zijn 7 dagen per week te boeken. Cantina (onze lunchzaak) openingstijden di t/m zondag 11.00 tot 19.00 uur.