Kasteel Oud-Poelgeest is de ultieme locatie voor een droomhuwelijk in een sprookjesachtige omgeving! Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Oegstgeest. Geef elkaar het ja-woord in de onlangs gerestaureerde Drakenzaal, door het adembenemende plafond wordt jullie huwelijk onvergetelijk!

Hét best bewaarde geheim te midden in Randstad op een steenworp afstand van Leiden, nabij de Keukenhof en het Noordwijkse strand. Vijf minuten nadat u de snelweg heeft verlaten, waant u zich in één van de mooiste historische groene omgevingen die Nederland rijk is.
Wist u dat uw verblijf op het landgoed direct bijdraagt aan het behoud en herstel? Met uw bezoek draagt u bij aan de instandhouding van het cultureel erfgoed. Het maakt restauratie, onderhoud en verfraaiing van de monumenten op Landgoed Oud-Poelgeest mogelijk. Onlangs is onze boogbrug prachtig gerestaureerd, en begin 2015 is de restauratie van het plafond van de Drakenzaal afgerond. Kijk onder ‘Stichting & Historie‘ voor meer informatie. De monumenten van weleer krijgen, ook dankzij u, een nieuwe dynamisch toekomst!Het Kasteel en het landgoed lenen zich voor een verrassende diversiteit aan evenementen. Het Kasteel anno 1640 was van de beroemde professor Boerhaave is omgeven door het landgoed van 10 hectare vol loofbomen met een poortgebouw, boswachtershuis en een kapel. Daarnaast is het koetshuis anno 1900 met het aangrenzende hotel, voorzien van alle gemakken o.a. gratis parkeren, wifi en een sfeervol restaurant.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-