Vergaderen op een landgoed

Landgoed de Hoevens
Alphen, Noord-Brabant
Een duurzame 5-sterren vergaderlocatie, gelegen op Landgoed de Hoevens in de Brabantse Kempen. Een omgeving die van nature rustgevend en inspirerend is. Deze meer dan sfeervolle plek is door de 8 gastenkamers ook geschikt voor meerdaagse vergaderingen en trainingen. Wil je echt bijzonder vergaderen, zoek dan een mooi plekje buiten op het grote landgoed…

Duurzame vergaderlocatie op een groot landgoed

Zoek je een informele en huiselijke vergaderlocatie midden in de natuur? Dan bent je hier aan het juiste adres. Deze bijzonder sfeervolle locatie is gelegen op een 190 hectare groot, duurzaam beheerd landgoed in de Brabantse Kempen. De eigenaren hebben uit volle overtuiging gekozen voor duurzaamheid, naast de duurzame vergaderaccommodatie
vind je ook biologische akkerbouw en een kudde Kempische heideschapen op het landgoed.

Inspirerende omgeving

De omgeving is van nature inspirerend en rustgevend, deze rust vind je ook terug in de kleinschalige vergaderlocatie. De Vlaamse Schuur is voorzien van alle faciliteiten en biedt een prachtig uitzicht op het omringende landgoed. Je kunt zowel binnen als buiten vergaderen en een bijeenkomst op basis van zelfverzorging behoort tot de mogelijkheden. De vergaderruimte beschikt over een loungehoek met houtkachel en bij meerdaagse bijeenkomsten staan comfortabele gastenkamers tot je beschikking. Daarnaast kun je gebruik maken van meerdere sauna’s, diverse terrassen, barbecue, speelveld en een grote zwemvijver.
Vergaderen in de Vlaamse Schuur
In de monumentale Vlaamse schuur – gerenoveerd in de landelijke stijl van de omgeving – biedt Landgoed de Hoevens twee luxe vergaderaccommodaties aan: Tongerlo en Echternach. Beide vergaderaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot 12 personen. Indien gewenst kunnen beide ruimtes geschakeld worden, zodat er bijeenkomsten tot 24 personen georganiseerd kunnen worden. Ook kun je op deze manier werken én ontspannen in twee aparte ruimtes onder één dak combineren.

· Teambuildingsactiviteiten op het landgoed

Het landgoed leent zich uitstekend voor diverse teambuildingsactiviteiten, zoals:

o Teambuilding met roofvogels
o Systemische paarden coaching
o Dru Yoga
o Workshop schilderen
o Ontspanningsmassage
o Outdoor teambuilding

Ligging van Landgoed de Hoevens
Deze inspirerende vergaderlocatie is gelegen op Landgoed de Hoevens in het Brabantse Alphen. Het landgoed is zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer goed te bereiken. De vergaderaccommodatie is gevestigd in de Vlaamse schuur gelegen tegenover Goorstraat 2 5131 RG Alphen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Goorstraat 2, 5131 RG Alphen

GPS:

51.4878792, 4.987300799999957

Telefoon: