Als officiële trouwlocatie heeft Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw jarenlange ervaring in het organiseren van de perfecte bruiloft. Onze locatie is geschikt om uw bruiloft van begin tot eind te vieren, zelfs voor het ja-woord kunt u bij ons terecht. Uw trouwdag is bij ons in goede handen!

Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is een officiële trouwlocatie in Voorschoten. Zelfs de ceremonie kan dus in één van onze prachtige zalen plaatsvinden. Graag nodigen we u uit een kijkje te komen nemen om uw trouwzaal te bekijken. Niet alleen is het hotel geschikt voor de huwelijksvoltrekking, ook de receptie, het diner en de feestavond zijn bij ons in goede handen. We beschikken zelfs over een mooie bruidssuite met jacuzzi om uw huwelijksnacht door te brengen. De volgende ochtend geniet u van een heerlijk champagne ontbijt op bed.

Omgeving
Het hotel ligt in Voorschoten, dichtbij Leiden en Den Haag, maar toch in het Groene Hart van Nederland. Tegen de rand van het koninklijk groengebied “De Horsten” en met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand, is deze omgeving tevens de perfecte locatie voor uw trouwfoto’s.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Veurseweg 180, 2252 AG Voorschoten

GPS:

52.11549420766684, 4.4344415290207735

Telefoon: